AUTO MASHA

TRANSPORT NDËRKOMBËTAR MAKINASH

AUTO MASHA

TRANSPORT NDËRKOMBËTAR MAKINASH

TRANSPORT NDËRKOMBËTAR MAKINASH

Shërbim Transporti

Auto Masha ofron Shërbim Transporti Ndërkombëtar Makinash dhe Materialesh. Transporti shtrihet në të gjithë Europën dhe jemi të gatshëm t’ju sjellim makinën/produktin tuaj aty ku ju ndodheni. Ofrojmë shërbim korrekt dhe kujdes të veçantë gjatë shërbimit duke treguar profesionalizëm në çdo shërbim.

Kompania jonë vjen në ndihmën tuaj duke ofruar shërbimet e mëposhtme:

 • Transport Automjetesh
 • Transport të Materialeve Inerte
 • Shërbim Logjistike
 • Shërbim Karrotreci

 

h

Dergo kerkesen

Ofrojmë Korrektësi Maksimale për çdo Shërbim / Transport.

LOGJISTIKA

Kontrolli logjistik ka për qëllim uljen e kostove në transportimin ose shitjen e materialeve, stabilizimin flukseve financiare dhe informacionin e duhur për të operuar.

Shërbimet e Logjistikës

 • Ekzekutimi i kontratave
 • Sistemi i menaxhimit të inventarit
 • Skema e shpërndarjes së produktit
 • Komunikim i ngushtë me autoritetet doganore
 • Monitorimin e kërkesës së tregut
 • Transportimin
 • Magazinimin
 • Etj…

Stafi jonë ju mundëson një nivel të lartë të mirëkuptimit të ndërsjellë dhe aftësinë për të zgjidhur çështjet shpejt gjatë punës.

Transport

Magazinim

Blerja e Mallrave

BOAT

LUXURY

RETRO

Auto Masha

TRANSPORT & LOGJISTIKË

Eksperienca shumëvjeçare në treg bën që të ofrojmë shërbim të kualifikuar, korrekt dhe me çmime të arsyeshme.

Me ne, çdo mjet apo produkt i juaj transportohet ose magazinohet në mënyre korrekte dhe të sigurtë.

Open chat
1
Keni nevoje per me shume info?
Pershendetje!
Jemi Online.