Rreth Nesh

Transport
& Logjistikë

Transport
Magazinim
Ndermjetësim
Logjistikë Doganore

Transport Ndërkombëtar Makinash & Materialesh!

Auto Masha ofron Shërbim Transporti Ndërkombëtar Makinash dhe Materialesh. Transporti shtrihet në të gjithë Europën dhe jemi të gatshëm t’ju sjellim makinën/produktin tuaj aty ku ju ndodheni. Ofrojmë shërbim korrekt dhe kujdes të veçantë gjatë shërbimit duke treguar profesionalizëm dhe korrektësi.

Transporti ofrohet në grupazh ose i plotë. Në çdo kohë, kamionët tonë dhe mallrat tuaja janë në gjurmim falë teknologjisë GPS që ne kemi në çdo kamion. Ju mund të kontrolloni “statusin” e dërgesës suaj.

Ne sigurohemi që gjithmonë t’i mirëmbajmë automjetet, dhe të kemi fleksibilitetin më të mirë dhe më të përditësuar të makinave në shërbim të klientit, për të siguruar vlerë të lartë dhe efikasitet në transport. Me eksperiencë shumëvjeçare në shërbim, ne jemi partnerë të besueshëm për klientët, bëjmë më të mirën e mundshme për përmbushjen e nevojave të tyre.

Shërbime Logjistike

Stafi jonë ju mundëson një nivel të lartë të mirëkuptimit të ndërsjelltë dhe aftësinë për të zgjidhur çështjet shpejt gjatë punës. Ne e marrim çështjen me seriozitet dhe secila punë nënkuptohet si sfidë e re. Ne i kryejmë porositë e klientit në kohë të shpejtë, me dedikim dhe pasion të madh.

Transport

Zhdoganim

Magazinim

Shërbimi i transportit të mallrave, së bashku me shërbime të tjera ndihmëse, na ndihmon të ofrojmë zgjidhje logjistike të përshtatura për klientët tanë. Ekipet tona logjistike përbëhen nga punonjës të përkushtuar, të cilët duke filluar nga ngarkimi i ngarkesave deri në post-dorëzimin, kujdesen për proçesin e transportit logjistik, magazinimin, shpërndarjen dhe ruajtjen e produktit ne kushte optimale. Ne jemi të autorizuar, të siguruar dhe të liçencuar nga institucionet shtetrore, dhe kemi fituar një reputacion të besueshëm në treg.

Shërbim i Garantuar

Kompania jonë ka vite përvojë në fushën e Logjistikës, me rrjet të gjerë të bashkëpunëtorëve në të gjithë vendin dhe Europën, duke marrë përsipër pergjegjësinë e transportimit të makinave/produkteve me korrektësinë më të lartë në treg.

Auto Masha shpk

Zgjedhja e Duhur!

Shërbim Transporti Ndërkombëtar & Shërbime Logjistike.

Kudo në Europë!

 

Open chat
1
Keni nevoje per me shume info?
Pershendetje!
Jemi Online.