LOGJISTIKA

Shërbim Logjistike në të Gjithë Europën!

Shumë njerëz kanë dilema dhe vështirësi sepse kërkesat e tregut dhe pritjet janë shumë më të gjëra.

Duke pasur ndjenjën e ndryshimeve të sotme dhe prioritetet në sigurim më të lartë dhe mbrojtjen nga zhvillimet globale ne jemi thellë të fokusuar për të krijuar dhe ruajtur një shërbim tregtar efikas dhe mbulesë komplete logjistike për Klientin.

Ne e marrim çështjen me detaje dhe secila pune nënkuptohet si sfidë e re. Ne i kryejmë porositë e klientit me dedikim dhe përkushtim maksimal.

Shërbimet e Logjistikës nga kompania jonë janë:

 • Përgjegjës për zhvillimin dhe përmirësimin e infrastrukturës së zinxhirit të furnizimit, duke përfshirë qendrën e shpërndarjes dhe transportit.
 • Përgjegjës për arritjen e përmirësimeve në efikasitetin operativ, si dhe për implementimin e cdo sistemi/protokolli të ri që ul kostot e përmirëson cilësinë e punës.
 • Shqyrtimi dhe përditësimi i strategjisë/procedurave nën objektivin kryesor të zhvillimit të biznesit duke mundësuar funksionalitetin optimal.
 • Planifikimi dhe mbikqyrja e aseteve dhe infrastrukturës logjistike.
 • Përgjegjësi për ndjekjen dhe përmbushjen e të gjitha nevojave për transportin dhe lëvizjeve në terren.
 • Komunikim me Shitësin për t’u siguruar se janë zbatuar grafikët/afatet.
 • Planifikimi i mënyrave të transportit, rrugët dhe caktimin e ngarkesës për sasi.
 • Monitorimin e kostos së transportit.
 • Organizimi dhe bashkërenditja aktivivitetet e departamenteve (Magazinat, Transportin,etj..).
 • Lokalizimin e partnerëve të biznesit, furnitorët dhe prodhuesit me reputacionin më të mirë profesional dhe me raportin më të mirë cmim-cilësi,për të bashkëpunuar.
 • Zhvillimin e biznesit duke reduktuar kostot, duke fituar kontrata të reja, duke analizuar problemet dhe duke arritur zgjidhje të reja logjistike.
 • Zgjidhim në mënyrë efiçente dhe sa më praktike emergjencat e lindura.
 • Kryejmë funksione të tjera…

Adresa

Autostrada Tr-Dr, Km.13, Maminas
Durrës

Open chat
1
Keni nevoje per me shume info?
Pershendetje!
Jemi Online.